MY FRIENDS......

20 September 2011

BLOG

(ehsan google)

Kat sini aku nak senaraikan blog yang aku selalu singgah dan selalu jugalah baca entry2 yang dorang tulis.. sebab ape aku singgah? kalau korang nak tau, korang pegi la singgah kat blog dorang ni..


blog pertama yang aku ikut, ikhram ni juga kawan aku masa kecik2 dulu, lama terpisah akhirnya bertemu kembali..hehe.. aku suka baca tulisan dia sebab tulisannya adalah tulisan yang lahir dari hati dia dan kompen tak di copy paste dari mana2..





blog2 yang kat atas ni memang aku suka singgah, macam2 cite korang boleh baca kat blog2 ni, cite sedih, cite kelakar, berita semasa, berita dunia, gambar pelik, gambar comel, gambar seram... semua ada..
nak tau lebih, kena lawat la.. hehe

http://aimanbudakbaik93.blogspot.com/

http://myidolnamja92.blogspot.com/

Blog-blog yang atas ni lak kalau korang nak tau pasal k-pop..

http://cintadearhaniey.wordpress.com

Blog untuk madah-madah cinta, sweet sangat2...

http://sinarmawaddah.blogspot.com/


http://zharifalimin.blogspot.com/


http://ariffsarip.blogspot.com/


http://naimulfirdaus.blogspot.com/

blog-blog yang kat atas ni lebih kepada keagamaan.. Baik untuk tambah pengetahuan tentang agama dan soal jawab agama islam kita sendiri..

http://fromintankitchen.blogspot.com/


http://www.tiffinbiru.com/

Akhir sekali.... blog-blog yang diatas adalah blog tentang masakan.... memang meleleh air liur bila buka dua blog ni, pelbagai jenis masakan yang dikongsikan, siap dengan resepi, sape2 yang minat masak, boleh la melawat blog-blog diatas ye.....


KATA HATIKU :  Menulis sekadar untuk berkongsi...... ^ _ ^


2 comments:

aiman fanboy k-pop said...

wahhh...thank tagg blog kita ye akak?terkenal ngan kpop plak kita ..heehee...^^

- LIANA ASIF - said...

aiman : welcome... hehe, mmg bnyk pun info psal k-pop kat blog aiman.. kak slalu singgah n baca entry aiman.. truskan menulis ye... :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...