MY FRIENDS......

21 February 2012

STATUS YANG .......

Status ni aku jumpa kat satu laman sosial.... Hmm... cara tulisan dia aku rasa dia nak menegur tentang perangai kaum hawa. Niat dia tu bagus, sebab dia marah dengan kaum hawa yang seolah-olah mempersendakan aurat mereka sendiri..


 Tapi... Lepas aku baca comment2 yang seterusnya, susah aku nak huraikan maksud status yang dia tulis.. bila ada yang berhujah menggunakan agama, dia marah... Hmm... korang baca sendiri lah comment2 yang seterusnya ni, dan nilai sendiri, bagi pendapat yang bernas ye... SORRY la kalau comment2 dibawah ni terlalu panjang untuk dibaca, tapi memang tak boleh nak diskipkan.. selamat membaca ye...


So.... Apa macam??? nilai sendiri ye....


KATA HATIKU : Semoga ALLAH sentiasa memelihara hatiku agar tidak mudah terpesong .... AMIN...


2 comments:

pali said...

hahahahaha...budak2 baru nak up la tuh..aku bajet dia nk ayat cikaro kt tagged tp kena dump!!!wahahahaha..wut a loser...btw...tagged mmg lubuk cari cikaro...kawan aku bgtau...wahahaha

- LIANA ASIF - said...

hmm.. ye la kot.. tp nak marah pun agak2 la, smpi bg nsihat guna agama pun kena kondem mcm 2.. huhu.. ape pun laman sosial yg digunakan, guna la dgn cr baik ye.. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...