MY FRIENDS......

16 August 2011

KOREA = K-POP : U-KISS

Aku suka sangat dengar lagu ni.. Lebih-lebih lagi lirik dia yang simple, dan menyentuh hati.. Video klip dia juga best dan ada makna tersendiri, diakhir klip barulah aku faham jalan cerita yang sebenar.. Lagu baru dari kumpulan U-KISS.. kumpulan ni terdiri daripada 7 orang anak muda, dan yang termuda sekali bernama Dong-ho, berumur 17 tahun, watak utama video klip ini.. Harap peminat K-POP terhibur ye??



KATA HATIKU : bestnya ada kawan yang prihatin dengan kita kan??


2 comments:

aiman fanboy k-pop said...

wauuuuu!!lagu nih memang great pon..dan lagu nih jugak aiman pernah buat lagu tema blog....aiman tak berapa faham sangat disebalik mv nih.....dia berebutkan pompuan kan?atau?

- LIANA ASIF - said...

hehe.. x la aiman, bukan berebut pmpuan, tp watak utama vid ni da kehilangan kekasih die, tp die still dok imagine yg kekasih die 2 ada dekat dgn die, teman die main piano, b'bual2, hakikatnya x.. kwn2 die risau la tgk die mcm 2, n cube nak sedarkan die... tp akhirnya die sedar, yg kwn2 die la yg still di sisi die.. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...