MY FRIENDS......

07 September 2011

SEGMEN : HASSRULHASSAN.COM CARI BLOG KURANG DARI 300 FOLLOWER


sepanjang aku berbloger, inilah kali pertama aku join segmen... kalau korang nak join segmen ni, boleh je, janji follower korang dari 300 macam aku.. meh la join skali... :-)



Caranya:


-Buat satu entri dengan tajuk berikut: "Hasrulhassan.com Cari Blog Kurang 300 Followers"


-Letakkan badge diatas dalam entri anda itu
-Dah ... siap buat entri, sila tinggalkan link/url entri anda itu sebagai tanda anda join segmen mudah ini. 
-Anda digalakkan untuk cerita serba sedikit tentang diri anda sebagai blogger dan juga tentang blog anda supaya dikenali oleh blogger lain.

------------------------------------------------------------------
tentang diriku dan blog ini.

panggil liana, 23, asal kelantan dan masih belajar. suka sangat membaca, semua jenis bahan bacaan aku baca, menulis, mengumpul pelbagai jenis buku terutama novel, dan melayari internet..
tentang blog ini pula, aku menulis bila aku rasa ingin menulis, dan kebanyakan entry yang aku buat adalah tentang apa yang berlaku disekeliling aku, apa yang aku suka, note2 yang aku baca, dan aktiviti2 yang aku lakukan bersama2 dengan keluarga dan rakan2..


KATA HATIKU : join, jangan tak join..... :-)

4 comments:

zulhilmi.tempoyak said...

tgok la nnt...

klu tb2 ad nafsu nk nulis..

hahaha...
tb2 kan..;p

- LIANA ASIF - said...

zulhilmi tempoyak : amboi..... :p

Aziela said...

salam perkenalan..akak follow dr blog HH. Tahniah kerana tersenarai..

- LIANA ASIF - said...

trima kasih akak sebab sudi singgah... :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...